Prismodtagere 2018

Følg

Morten Hede

Morten Hede er født i 1988 og har siden 2012 udgivet anmeldelser, artikler og podcasts på mortenhede.dk, samt arbejdet freelance som kritiker og journalist for bl.a. Jyllands-Posten og Teateravisen.dk.
Morten Hede
Følg

Latest posts by Morten Hede (see all)

Prismodtagerne 2018
Prismodtagerne 2018 var Tammi Øst (Teaterpokalen), Trine Holm Thomsen på vegne af Aarhus Teater (Initiativprisen) og Sargun Oshana (Teaterkatten).
Foto: Anne Middelboe Christensen

Foreningen af Danske Teaterjournalister består af en række journalister, der arbejder professionelt og kontinuerligt med scenekunst som sit stofområde.

Medlemmernes primære arbejde består i den årlige uddeling af tre fornemme teaterpriser, som med deres lange historie og deres eksklusivitet er landets mest prestigefyldte priser at modtage som scenekunstner eller teater.

Priserne hedder: Teaterpokalen, Teaterkatten og Initiativprisen.

Derudover deltager foreningen og foreningens medlemmer kontinuerligt i debatter om den saglige, erfaringsbaserede teaterkritik. I vores omtumlede mediebillede er det afgørende, at denne journalistiske disciplin ikke tabes på gulvet.

Endeligt er det foreningens opgave at varetage medlemmernes interesse i forhold til danske teatre og teaterorganisationer i ind- og udland.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *